17 Ekim 2015 Cumartesi

Herbalife Sultangazi 0506 061 47 57

Herbalife Sultangazi
Herbalife shake in temel mantığı vücut için gerekli temel besinleri düşük kalori ile sağlamasıdır. Örneğin protein vücut için önemlidir. Proteinler iki çeşittir. Hayvansal ve bitkisel proteinlerdir. Hayvansal proteinler et ve süt ürünleridir. Hayvansal kaynaklı proteinleri tüketirken az yağlı ürünler tercih edilmelidir. Günlük alınması gereken protein miktarı 1 kg için 1 gramdır. Yani 80 kilo olan bir kişi 80 gr protein tüketmelidir. Yeterli protein alınarak yağ ve karbonhidrat kısıtlaması ile yapılan kilo kontrolünde sarkmadan sıkılaşarak ve kas kütlesi korunmuş bir şekilde kilo verebiliriz.
Herbalife shake de kalorisi düşük protein değeri yüksek olduğu için tam da bunu sağlar. Ayrıca shake bezelye proteininden üretilmiştir.
Herbalife ürünleri kullanımında kaslarınız da artar.

Herbalife Sultangazi Sipariş 0506 061 47 57

üyelik-herbalife
Hiçbir ücret ödemeden, Ayrıcalıklı Müşterimiz olarak hemen %15, %25, %35 inidirim ile ürünlerimizin tadını çıkarmaya başla!
Sponsor Herbalife ID Numarası  : T1Y0092434
Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)         : GUN
           Herbalife Türkiye  0506 061 47 57

Herbalife nedir?

Şuanda 97 ülkede satışı olan Herbalife ürünleri bir çok insanın hayatına güzel dokunuşlar yapmıştır..

Herbalife Kilo Yönetimi , HerbalifeKilo alma ProgramlarıHerbalife Kilo Verme programlarıHerbalife Sporcu Beslenmesi,

Herbalife Cilt Bakımı

herbalife-shakeHerbalife Formul 1 Shake ; Günlük almanız gereken besini verir, içeriğinde 22 tane vitamin ve mineral bulunur. Kasları korur, kiloların yağlardan gitmesine neden olur.

herbalife-cayHerbalife bitkisel konsantre çay; yağ yakımını hızlandırır, vücudu inceltır, sıkılaştırır, ödem atar… Sindirimi düzenler ince yağlardan kurtulamanın yolu herbalife bitkisel konsantre çay aromaları: şeftali, ahududu, limon, klasik,

herbalife-aloaveraHerbalife aloa konsantre içecek; Sindirimi düzenler, kilo oluşum nedenlerini ortadan kaldırır.

hazımsızlık, kabızlık, kan şekerinin ani düşmesini engeller, göbek sorununa çözüm sunar.

herbalife-thermoTermo complate; bölgesel yağ problemler de etkili göbek, basen, kalça, basen , sırt bölgesindeki yağlar için çözüm sunar ve inatçı yağları yok eder.

1 yorum: